Tekniklösningar för din vardag!

Vi på MejDej Teknikhjälp tror på en värld där alla kan lära sig komma överens med sin hemelektronik – men det kanske inte alltid är så lätt att sätta igång, eller hitta en varaktig lösning.

Vi är alltid beredda att hjälpa dig – och vårt mål är att i högsta möjliga mån kunna jobba med dig, så att du själv får möjlighet att lösa liknande problem som uppstår i framtiden.

Alldeles för mycket elektronik hamnar alltför tidigt på återvinningen, eftersom gemene man ofta tror att om en elpryl krånglar eller har blivit ”seg” så är det ingen idé att ens försöka laga den.

Vi på MejDej Teknikhjälp säljer ingen ny teknik, utan vill i första hand sträva efter att förlänga livet på de prylar du redan har. Därmed får du mer valuta för de pengar du lagt ut – samt gör en insats för miljön.

Tillsammans med dig hittar vi smidiga lösningar som funkar i din teknikvardag! Det kan handla om att installera hemmabiosystem, säkra upp ditt nätverk, hjälpa dig med säkerhetskopiering, komma igång med din nya mobil (och få med dig telefonlistor och inställningar från den gamla), snabba upp en seg dator eller mobil, lära sig ett visst dataprogram… eller komma igång med sociala medier.

Kanske förbereder du en fest, eller en presentation av något slag, som kräver inslag av modern teknik? Vi kommer gärna med råd och tips, eller hjälper dig på plats!

Det enda vi med säkerhet inte kan laga är trasig hårdvara, till exempel spruckna mobilskärmar eller datorer som plötsligt inte startar alls. Dock kan du alltid kontakta oss för råd och tips om var du ska vända dig.

Inga frågor är för dumma eller för komplicerade – tveka aldrig att kontakta oss för en (kostnadsfri) konsultation!

Smidigast kan vi hjälpa dig om du först skickar oss ett mejl där du beskriver ditt problem eller din förfrågan så detaljerat som möjligt. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Är vi färdiga med din teknikpryl inom cirka en timme (vilket oftast är fallet) tar vi endast ut 500 kronor inklusive moms för besöket, (plus eventuell reseersättning).

Om du äger fastigheten där reparationen utförs, eller är mantalsskriven där, har du dessutom rätt till RUT-avdrag. Detta innebär att du oftast endast behöver betala 25o kronor (plus eventuell reseersättning). Detta gäller även om du äger ditt boende i Spanien!

Om besöket förväntas dra ut mer på tiden sker övrig prissättning i konsultation med kunden, men du har rätt till RUT-avdrag för hela kostnaden, exklusive resekostnader.

Hemsidebyggen eller jobb vi inte utför på plats hos kund omfattas inte av RUT. Samma gäller för hyrda bostäder i Spanien.

Kan vi inte hjälpa dig (efter att ha bedömt att det är värt att felsöka på plats) tar vi endast ut en mindre summa för felsökningen.

Vi pratar även mycket bra engelska, och kan, tack vare ett nära samarbete med en auktoriserad tolk bland annat också erbjuda konsultation på arabiska. Fråga oss för mer information!

Kontakta oss gärna för mer information!

Vilka är vi?

Anna har varit (social) tekniknörd och MacGyver-wannabe sedan barnsben. Hon är också utbildad inom journalistik och informationsteknik. Därutöver är hon en mycket hängiven skribent, körsångare och musiklyssnare.

På fester och andra sammankomster kan hon lätt identifieras med hjälp av de dammiga knäna, om man lyckats träffa henne innan hon försvinner. Hon är dock sällan så svår att hitta – oftast behöver man bara titta bakom närmaste högtalare, där hon oftast sitter med en hand intrasslad i kablarna, och kliar festvärdens gulliga husdjur med den andra…

Sommartid brukar hon rulla runt i en röd Renault 16 från 1975, eller på en Crescent-cykel vid namn Gamle Svarten.