Tekniklösningar för din vardag!

Vi på MejDej Teknikhjälp tror på en värld där alla kan lära sig komma överens med sin hemelektronik – men det kanske inte alltid är så lätt att sätta igång, eller hitta en varaktig lösning.

Vi är alltid beredda att hjälpa dig – och vårt mål är att i högsta möjliga mån kunna jobba med dig, så att du själv får möjlighet att lösa liknande problem i framtiden.

Alldeles för mycket elektronik hamnar alltför tidigt på återvinningen, eftersom gemene man ofta tror att om en elpryl krånglar eller har blivit ”seg” så är det ingen idé att ens försöka laga den. Vi på MejDej Teknikhjälp säljer ingen ny teknik, utan vill i första hand sträva efter att förlänga livet på de prylar du redan har, och därmed ge dig mer valuta för de pengar du lagt ut.

Tillsammans med dig hittar vi smidiga lösningar som funkar i din teknikvardag! Det kan handla om att installera hemmabiosystem, säkra upp ditt nätverk, hjälpa dig med säkerhetskopiering, komma igång med din nya mobil (och få med dig telefonlistor och inställningar från den gamla), snabba upp en seg dator eller mobil, lära sig ett visst dataprogram… eller komma igång med sociala medier.

Kanske förbereder du en fest, eller en presentation av något slag, som kräver inslag av modern teknik? Vi kommer gärna med råd och tips, eller hjälper dig på plats!

Det enda vi med säkerhet inte kan laga är trasig hårdvara, till exempel spruckna mobilskärmar eller datorer som plötsligt inte startar alls. Dock kan du alltid kontakta oss för råd och tips om vart du ska vända dig.

Inga frågor är för dumma eller för komplicerade – tveka aldrig att kontakta oss för en (kostnadsfri) konsultation!

Smidigast kan vi hjälpa dig om du först skickar oss ett e-mail där du beskriver ditt problem eller din förfrågan så detaljerat som möjligt. Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Priset för din konsultation bestäms med dig (kunden) innan vi åker ut till dig, (eller lämnar in en krånglande teknikpryl). Kan vi inte hjälpa dig (efter att ha bedömt att det är värt att felsöka på plats) tar vi endast ut en summa för felsökningen.

Vi pratar även mycket bra engelska, och tack vare ett nära samarbete med tolkningsfirman Alfa och Omega kan vi erbjuda konsultation på en mängd olika språk, bland annat spanska och arabiska. Fråga oss för mer information!

Värt att veta är också att du har rätt till RUT-avdrag för IT-tjänster utförda i hemmet! Kontakta oss gärna för mer information kring detta!

Vilka är vi?

Anna har varit (social) tekniknörd och MacGyver-wannabe sedan barnsben. Hon är också utbildad inom journalistik och informationsteknik. Därutöver är hon en mycket hängiven skribent, körsångare och musiklyssnare. På fester och andra sammankomster kan hon lätt identifieras med hjälp av de dammiga knäna, om man lyckats träffa henne innan hon försvinner. Hon är dock sällan så svår att hitta – oftast behöver man bara titta bakom närmaste högtalare. Sommartid brukar hon rulla runt i en röd Renault 16 från 1975, eller på en Crescent-cykel vid namn Gamle Svarten.