MejDej Teknikhjälp i Spanien!

I perioder finns vi på plats på Costa Blanca i Spanien, där vi erbjuder teknikhjälp på svenska och engelska. Med undantag för pandemiåret 2020 har vi varje år varit där under april till maj och oktober till slutet av november.

2022 planerar vi att återkomma i slutet av oktober, för att hjälpa dig med dina teknikproblem. Vi stannar till slutet av november.

Äger du ditt spanska boende, men har din huvudbostad i Sverige? Då har du även rätt till RUT-avdrag i Spanien, vid teknikhjälp i hemmet!

Vår spanska bas finns i El Campello utanför Alicante, men vi har samma arbetssätt, vilket givetvis innebär att vi tar oss ut till kunden vid behov, så länge du finns inom regionen!

Vi kan bland annat hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen för att se svensk TV via nätet (anpassad efter just din utrustning), eller att installera en ny router och få den att fungera med de enheter du har med dig.

Kanske har du köpt hemelektronik i Spanien, som sedan bara vill prata spanska med dig? Vi ser till att du hittar svenska språkinställningar och bruksanvisningar, så att ni kommer överens!

Givetvis erbjuder vi utöver detta även samma typer av tjänster som i Sverige (se menyn ovan).

Från den 24 oktober 2018 kan du även nå oss på vårt spanska mobilnummer, +34 661147324 !

Är du medlem i föreningen Más Amigos, för nordbor på Costa Blanca? Brukar du läsa tidningen ”Amigos”?

Jag (Anna) frilansar då och då för denna tidning, och skriver bland annat teknikrelaterade artiklar. (Observera att tidningen endast är tillgänglig för medlemmar i Más Amigos).

För mer info om vårt program på Costa Blanca, kontakta oss eller bokmärk denna sida för information!

Ni kan förstås även gärna följa oss på sociala medier, där vi också postar aktuell information (och en massa annat roligt ”tekniknörderi”…)

Har du funderingar kring hur det egentligen funkar med fri roaming och mobiltelefoni inom Spanien och andra EU-länder? Läs gärna mitt blogginlägg/artikel i ämnet, publicerad i november 2018.

Alla sidor är © MejDej Teknikhjälp, 2017-18. Illustrationer av Eva Magnusson.
Hos oss på MejDej Teknikhjälp lagras dina kunduppgifter tryggt och säkert. Läs mer här!