MejDej Teknikhjälp i Spanien!

Under vissa perioder, med start våren 2018, kommer MejDej Teknikhjälp att kunna erbjuda svensk- och engelskspråkig tekniksupport till kunder på Costa Blanca i Spanien!

Vår spanska bas finns i El Campello utanför Alicante, men vi har samma arbetssätt, vilket givetvis innebär att vi tar oss ut till kunden vid behov, så länge du finns inom regionen!

Vi kan bland annat hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen för att se svensk TV via nätet (anpassad efter just din utrustning), eller att installera en ny router och få den att fungera med de enheter du har med dig.

Kanske har du köpt hemelektronik i Spanien, som sedan bara vill prata spanska med dig? Vi ser till att du hittar svenska språkinställningar och bruksanvisningar, så att ni kommer överens!

Givetvis erbjuder vi utöver detta även samma typer av tjänster som i Sverige (se menyn ovan).

Vi kommer under 2019 i perioder att finnas på plats på Costa Blanca, för teknikhjälp!

Från den 24 oktober 2018 kan du även nå oss på vårt spanska mobilnummer, +34 661147324 !

Är du medlem i föreningen Más Amigos, för svenskar på Costa Blanca? Brukar du läsa tidningen ”Amigos”?
I oktobernumret finns en artikel av oss, om hur man lär sig spanska via Babbel. (Observera att tidningen endast är tillgänglig för medlemmar i Más Amigos).

För mer info om vårt program på Costa Blanca, kontakta oss eller bokmärk denna sida för information!

Ni kan förstås även gärna följa oss på sociala medier, där vi också postar aktuell information (och en massa annat roligt ”tekniknörderi”…)

Har du funderingar kring hur det egentligen funkar med fri roaming och mobiltelefoni inom Spanien och andra EU-länder? Läs gärna mitt blogginlägg/artikel i ämnet, publicerad i november 2018.

Alla sidor är © MejDej Teknikhjälp, 2017-18. Illustrationer av Eva Magnusson.
Hos oss på MejDej Teknikhjälp lagras dina kunduppgifter tryggt och säkert. Läs mer här!