MejDej Teknikhjälp i Spanien!

I perioder finns vi på plats på Costa Blanca i Spanien, där vi erbjuder teknikhjälp på svenska och engelska. Under 2019 har vi varit där större delen av våren och hösten. Bokmärk denna sida, och följ oss på sociala medier, för att hålla koll på framtida aktiviteter med Más Amigos, bland annat!

Vår spanska bas finns i El Campello utanför Alicante, men vi har samma arbetssätt, vilket givetvis innebär att vi tar oss ut till kunden vid behov, så länge du finns inom regionen!

Vi kan bland annat hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen för att se svensk TV via nätet (anpassad efter just din utrustning), eller att installera en ny router och få den att fungera med de enheter du har med dig.

Kanske har du köpt hemelektronik i Spanien, som sedan bara vill prata spanska med dig? Vi ser till att du hittar svenska språkinställningar och bruksanvisningar, så att ni kommer överens!

Givetvis erbjuder vi utöver detta även samma typer av tjänster som i Sverige (se menyn ovan).

Tanken var att vi skulle finnas på plats i Spanien från och med april till juni 2020. På grund av Corona-epidemin har givetvis dessa planer skjutits upp. Vi hoppas dock vi kan ta oss till Spanien så snart som det bara är möjligt – när restriktionerna släpps och det inte längre finns någon smittorisk. Vi kommer posta löpande information om detta på denna sida, samt på våra sociala medier.

Från den 24 oktober 2018 kan du även nå oss på vårt spanska mobilnummer, +34 661147324 !

Är du medlem i föreningen Más Amigos, för svenskar på Costa Blanca? Brukar du läsa tidningen ”Amigos”?
I oktobernumret 2018 finns en artikel av oss, om hur man lär sig spanska via Babbel. I januarinumret 2019 har vi skrivit om ett fall där en familj drabbats av höga mobilräkningar trots att roamingen inom EU ska vara fri. (Observera att tidningen endast är tillgänglig för medlemmar i Más Amigos).

Fler artiklar kommer under 2019 och 2020!

För mer info om vårt program på Costa Blanca, kontakta oss eller bokmärk denna sida för information!

Ni kan förstås även gärna följa oss på sociala medier, där vi också postar aktuell information (och en massa annat roligt ”tekniknörderi”…)

Har du funderingar kring hur det egentligen funkar med fri roaming och mobiltelefoni inom Spanien och andra EU-länder? Läs gärna mitt blogginlägg/artikel i ämnet, publicerad i november 2018.

Alla sidor är © MejDej Teknikhjälp, 2017-18. Illustrationer av Eva Magnusson.
Hos oss på MejDej Teknikhjälp lagras dina kunduppgifter tryggt och säkert. Läs mer här!